Ingåknutarnas marthor

Kafferep 17.3.2015

29.03.2015 kl. 10:24

Tisdagen den 17 mars kl. 18 träffades både yngre och litet äldre marthor på Wilhelmsdal (åldersgaffeln var ca 30 - 95!). Vi ville gärna träffa representanter från de andra föreningarna, dels för att bli bekanta med varandra, men även för att diskutera marthaverksamheten i Ingå. I kafferepet deltog marthor från Degerby marthaförening, Ingå Kyrkoby marthaförening, Fagervik marthaförening och Täkter marthaförening. Tyvärr råkade några marthaföreningar och -kretsar ha årsmöte samma kväll, så vi träffade inte riktigt alla föreningars representanter. 

Träffen var riktigt lyckad, det var mycket skratt, en del intressanta minnen från "förr i tiden" och en massa diskussion om verksamheten: hantverk, Ingådagen, olika evenemang osv.

Vi funderade om vi borde marknadsföra en del av föreningarnas och kretsarnas tillställningar för varandra. Det kunde locka fler deltagare till evenemangen och dessutom skulle vi lära känna varandra. Allt som allt var det många glada som gick hem från kafferepet. Många nya idéer fick vi med tanke på den kommande verksamheten. Tack! 


Minttu
Kontaktuppgifter

Kontakt

Linda Forsström
Kontaktperson
linda.m.forsstromgmail.com
Pia Bergström
Medlemssekreterare
bergstroempgmail.com