Ingåknutarnas marthor

Jul i knutarna och Gott Nytt År!

16.01.2017 kl. 21:21
Nu kör vi! Välkommen 2017!

Jag lovade skriva en bloggtext om vår glada julträff. Julstök och annat tog dock överhand och en månad och en dag senare känns det minst lika angeläget att önska en god början på det nya året och även nämna lite av vad som skall komma.

Vår decemberträff ordnade vi, liksom våra övriga höstträffar, den femtonde. Vi var ett tiotal Knutar som deltog och glädjande nog nya medlemmar också. Träffen, som ordnades som knytkalas, var för oss även den första på Marthastugan i Ingå kyrkby. Kyrkbykretsen har nämligen meddelat oss att vi hädanefter gärna får använda deras stuga, vilket vi naturligtvis är både glada och tacksamma för. Och att hålla vår julträff där var helt perfekt, i och med stugans höga mysfaktor. :-) Kyrkbymarthorna som tog emot för att visa runt och gå igenom det praktiska, erbjöd oss dessutom att använda öppna spisen, så det blev riktigt "juligt" och hemtrevligt.
 

På torsdag, dvs. 19.1, kl. 18 kommer vi att hålla årets första träff, också den på Marthastugan. Tanken är att planera vårens program och att sammanställa en kort verksamhetsberättelse. Både medlemmar och nya intresserade är välkomna! Om du som ny vill delta, vänligen anmäl dig till cmonten@hotmail.com eller skicka ett personligt meddelande på Facebook till Cecilia Montén.

Ett årsmöte har vi hållit virtuellt och då utsett en nygammal styrelse, som ser ut så här:

Cecilia Montén, ordförande
Pia Bergström, sekreterare
Sofia Westerholm
Linda Forsström, kassör
Annika Eriksson

Enligt tradition är vår styrelse väldigt informell, men i vissa sammanhang kan det vara bra att samlas i en mindre grupp.
 

Förutom årets första träff, slog vi på julträffen också fast att vi den 10 februari ordnar blinikväll. NAM! Det är dessutom frågan om en fredag, så jag har på känn att det kan smaka med lite bubbel också. ;-) Mycket bättre än så här kan väl knappast vårt verksamhetsår börja, eller hur?

 

Cecilia Montén
Kontaktuppgifter

Kontakt

Linda Forsström
Kontaktperson
linda.m.forsstromgmail.com
Pia Bergström
Medlemssekreterare
bergstroempgmail.com